Feeds:
Kiriman
Komen-komen

Posts Tagged ‘btmk kpm’

last 2 week, unit kami ader hantar satu memo ke btmk. memo mohon menggunakan sistem pergerakan fail yg btmk dah develop lama dulu. actually, masa bln puasa dulu aku ader tgk aplikasi tu.. very simple, develop dgn developer jer.. kalau tak salah ingatan aku, kak zana dr uapt ckp, sistem tu didevelop thn 2000 atau 2002.. dah lama dah..

so, oleh kerana bos baru aku request guna sistem tu, aku pun apply la dgn btmk. hasilnya, jum ari tu, norli adiba ckp, sistem tu dah taderk org maintain dah.. tp diorg ader develop yg lain. dier cakap, ader bhg lain yg request nak guna gak.. so, btmk nak buat beberapa penambahbaikan pd sistem tu..

so, nak tau gak, saper kengakwan yg ader apply sistem tu ek? aku rasa, better kiter sumer satu moe seragamkan guna sistem yg sama utk pergerakan fail ni kan.. senang nak maintain.. senang gak pengurusan kiter..

norli ckp, meeting akan dibuat pd 7 disember 2007. dier akan panggil sumer jab/bhg yg request sistem ni. so, kengkawan.. kalau korg lum apply lagi, apa kater pakat ramai2 apply..sempat lg join meeting tu.. 🙂

Advertisements

Read Full Post »