Feeds:
Kiriman
Komen-komen

Posts Tagged ‘biasiswa’

HLP 2009

untuk pengetahuan kawan2 semua, sesapa yang ada apply HLP Tahun 2009, dah boleh start check result hari ni 11 September 2008. kepada yang berjaya, Tahniah! Yang gagal, jangan putus asa. Usaha lagi. chaiyok!!!

http://esilav2.jpa.gov.my/

Advertisements

Read Full Post »

HADIAH LATIHAN PERSEKUTUAN (HLP) SESI 2009

kepada sesiapa yang teringin nak apply Masters or PhD untuk Tahun 2009, boleh lah tengok laman web JPA. Iklan dah keluar….

http://esilav2.jpa.gov.my/

 

Read Full Post »

Portal eSila JPA

Aku n zai ada mohon tapi jawapannya begini.

KEPUTUSAN PERMOHONAN HADIAH LATIHAN PERSEKUTUAN SESI 2008/2009
JABATAN PERKHIDMATAN AWAM

Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) telah menimbangkan dengan saksama permohonan tuan/puan untuk mendapatkan Hadiah Latihan Persekutuan bagi sesi 2008/2009. Walaubagaimanapun, maaf permohonan tuan/puan tidak berjaya.

Jabatan ini menghargai usaha tuan/puan dalam mendapatkan penajaan ini. Untuk makluman, tuan/puan masih berpeluang memohon Hadiah Latihan Persekutuan bagi sesi yang akan datang jika memenuhi syarat-syarat permohonan.

Jika tuan/puan berhasrat untuk mengemukakan rayuan, sila kemukakan surat rayuan melalui Ketua Jabatan/Perkhidmatan ke Bahagian Latihan, JPA tidak lewat daripada 30 November 2007. Rayuan akan dipertimbangkan berdasarkan kekosongan sekiranya terdapat calon yang menolak tawaran.

Sekian, terima kasih.

NOTA: Ini adalah janaan komputer, tandatangan tidak diperlukan.

Sedap je bunyinya :p tapi takpe.. saja cari pengalaman untuk masa depan. Penerima permohonan aku pun kata,
“Isk, awal lagi ni..”
sebab asal layak je aku terus apply! Keh2.
Tahun depan kita minta oversea pulak lah. Jom!

(zai kata zuki dpt g australia, bestnyee!)

Read Full Post »