Feeds:
Kiriman
Komen-komen

Archive for Mei 2008

kawan2,

kalau korang belum mohon lagi kursus training road map utk f41 dan f29, sila lah berbuat segera kerana dah tak byk kurus yg available hujung2 thn nanti.

permohonannya mudah sangat rupanya.  Pergi ke web JPS TRM tu. just masukkan no kp kiter utk login. then maklumat kita akan appear. korg leh tgk kursus ape yg available. untuk mohon, just klik ‘pilih’ pd kursus tu dan pilih siri ke berapa kursus yg kiter nak apply tu, then klik anta.

mmg mudah. so kawan2.. jom apply!

Advertisements

Read Full Post »

HADIAH LATIHAN PERSEKUTUAN (HLP) SESI 2009

kepada sesiapa yang teringin nak apply Masters or PhD untuk Tahun 2009, boleh lah tengok laman web JPA. Iklan dah keluar….

http://esilav2.jpa.gov.my/

 

Read Full Post »