Feeds:
Kiriman
Komen-komen

Archive for September 2007

bagus ke officescan tu?

minggu lepas, pc aku, pc server kami dan pc ayat kena virus. sampai abis fungsi search dier buang. kami tak leh nak search aper2 la.. kebetulan masa tu urgent nak cari satu fail kat pc ayat tp ayat dah lupa dier save kat maner.. mmg haru..

las2 kami terpaksa buat log helpdesk. technician btmk datang dgn pantas membaiki kerosakan virus ni.. even lepas tu ader 2 pc lagi kat aras 1 e13 ni kena serangan yang sama dan technician btmk mmg membantu.. terima kasih..

tapi yang aku musykilnyer, tiap2 ari aku tgk pc aku ni auto update virus pattern. mcmna dier leh biar gak virus tu beranak dlm pc kami ni sampai begitu sekali? ok ke tak sebenarnya officescan ni?.. musykil aku..

pg ni, pc ayat kena virus lain lak.. abis virus tu disable task manager dier.. walaupun baru smlm kami tgk officescan tu auto update pattern dan auto scan pc dier…

Read Full Post »

Kandungan ini dilindungi kata laluan. Untuk melihatnya sila masukkan kata laluan di bawah.

Read Full Post »

Pelancaran Blog Penyelaras ICT

Hari ni alhamdulillah blog yang aku angankan sekian lama telah berjaya dibangunkan. Semoga blog ni akan aktif dan memberi manfaat kepada semua penyelaras ICT di MOE ni..

kepada kengkawan yang aku lantik jadi contributor atau author tu, harap2 aktif la ek memasukkan entri2 ke dlm blog ni..

🙂

Read Full Post »